Fostul premier italian, miliardarul Slvio Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, a fost externat luni de la un spital din Milano, unde a fost internat în urmă cu opt zile în vederea unor examene, a constatat un fotograf AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Silvio Berlusconi, care purta o pălărie şi o mască chirurgicală, a ieşit din Spitalul San Raffaele imediat după ora locală 12.30 (13.30, ora României), însoţit de către partenera sa, Marta Fascina, un fost manechin, cu 53 de ani mai tânără decât el.

El i-a salutat pe carabinierii de pază şi pe jurnalişti, după care a intrat într-o berlină.

Silvio Berlusconi a fost internat iniţial la Spitalul San Raffaele în vederea unor examene de rutină, însă a fost reţinut, ulterior, din cauza unei infecţii.

Miliardarul, care a fost în trei rânduri şef al Guvernului în peroada 1994-2011, a fost operat pe cord deschis în 2016 şi a fost spitalzat în mai multe rânduri în ultimele luni.

În septembrie 2020, după ce a fost spitalizat timp de 11 zile din cauza unei pneumonii cauzată de covid-19, el a povestit că a scăpat de moarte ca prin urechile acului.

În 2021 el a fost spitalizat în mai multe rânduri la Milano şi Monaco, din cauza unor probleme de aritmie cardiacă, după ce a căzut acasă şi din cauza unor sechele ale covid-19.

Anturajul său dezvăluia recent că Berlusconi se simte ca un ”leu rănit”, din cauză că nu a reuşit să fie ales şef al statului în alegerile care au condus duminică la o realegere a preşedintelui italian în exerciţiu Sergio Mattarella.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.