Consilierul PMP Mogoşoaia, Dinu Gheorghe a renunţat la demisia anunţată pe pagina de Facebook a partidului, în urma scandalului în care a fost implicat alături de un liberal. Cei doi au fost implicaţi într-o altercaţie cu o consilieră de la USR, care i-a acuzat că au agresat-o, verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă. Consilierul PMP scrie în scrisoarea trimisă conducerii filialei că, în urma noilor filmări apărute în media, se observă clar că nu a agresat-o fizic şi verbal pe consiliera USR, ci el a fost agresat şi împis de aceasta. Liderul PMP Cristian Diaconescu a declarat pentru News.ro că îşi menţine declaraţia privind sancţionarea consilierului, iar despre gestul acestuia trebuie să comunice preşedintele Comitetului Executiv Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierul PMP a trimis o scrisoare organizaţiei PMP Ilfov în  care arată că, ”în urma noilor filmări apărute în media se observă clar că nu a agresat-o fizic şi verbal pe consiliera USR, ci el a fost agresat şi împis de aceasta”.

 

”Vă rog să ţineţi cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul la a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe doamna consilier USR să nu mă filmeze. Îmi asum şi recunosc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mă mai filmeze, însă manipularea de care doamna consilier a dat dovadă m-a pus într-o lumină proastă, inducând în eroare, prin imaginile pe care dumneaei le-a pus la dispoziţie”, scris consilierul PMP Dinu Gheorhe în scrisoare.

Dinu Gheorghe a declarat pentru News.ro că ”nu mai contează nimic, şi filmările spun tot ceea ce s-a întâmplat”.

”Nu trebuie să mai dau interviu la nimeni, justiţia să îşi facă dreptate. Nu mai contează ce am făcut, e dreptul meu. Am fost emoţionat de ceea ce s-a mediatizat, cazul ăsta. Nu i-am făcut nimic doamnei, doamna a premeditat totul. Dacă a văzut că consilierul de la PNL o ameninţă, trebuia în secunda a doua să sune la 112. Nu să înceapă să filmeze”, a afirmat Gheorghe, precizând că recunoaşte că i-a luat telefonul consilierei, dar i l-a dat înapoi.

Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a declarat pentru News.ro că, statutar, preşedintele Comitetului Executiv Judeţean poate să informeze în legatură cu ce măsuri se pot lua în cazul consilierului.

Liderul PMP afirmă că îşi menţine declaraţia publică prin care a cerut sancţionarea consilierului. 

Vineri, preşedintele PMP Cristian Diaconescu a cerut Consiliului Executiv Judeţean al PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe din toate funcţiile politice pe care le deţine până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele din data de 27 ianuarie, de la Consiliul Local Mogoşoaia.

”Consilierul local PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia şi-a dat demisia din partid. PMP are Toleranţă zero faţă de violenţă fizică şi verbală în politică”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a partidului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.