Un şofer de 29 de ani a decedat la volan, iar maşina în care se afla a ajuns pe trotuar şi a accidentat o fată de sase care se afla pe stradă alături de mama sa. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în municipiul Petroşani, din judeţul Hunedoara.
 
”În data de 29 decembrie 2022, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism,  din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din faţa unui imobil, moment în care a acroşat o fetiţă  în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”, transmite IPJ Hunedoara.
 
În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, fata de şase ani fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.