Consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Consilierul local PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia şi-a dat demisia din partid. PMP are Toleranţă zero faţă de violenţă fizică şi verbală în politică”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a partidului. 
 
Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a cerut, vineri, Consiliului Executiv Judeţean al PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe din toate funcţiile politice pe care le deţine până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele din data de 27 ianuarie, de la Consiliul Local Mogoşoaia.
 
Reprezentanţii USR afirmă că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.
 
De asemenea, preşedintele USR Dacian Cioloş şi mai mulţi parlamentari, printre care Cătălin Drulă şi Dan Barna au participat, vineri, la şedinţa de consiliu local din Mogoşoaia, în semn de sprijin pentru consiliera USR agresată, în urmă cu o zi, de doi colegi de la PNL şi PMP. Liderii USR i-au cerut preşedintelui PNL Florin Cîţu să îl demită pe consilierul agresiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.