Atacantul Dusan Vlahovici a fost transferat de Fiorentina la clubul Juventus Torino, acesta din urmă depunând contractul la liga italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul definitiv al fotbalistului apare pe lista postată de Lega Serie A pe site-ul său oficial.

Potrivit presei italiene, transferul ar fi în valoare totală de 75 de milioane de euro şi jucătorul ar urma să câştige 7 milioane de euro net pe sezon pe durata înţelegerii sale cu Juventus, valabilă până în iunie 2026.

Vlahovici a făcut vizita medicală în urmă cu câteva ore.

Dusan Vlahovici a început fotbalul la Partizan Belgrad şi a ajuns la Florenţa în vara anului 2018 pentru două milioane de euro. În total, sârbul a înscris de 49 de ori în 108 meciuri disputate la formaţia "viola", în toate competiţiile.

El a marcat 17 goluri în 21 de meciuri jucat în acest sezon al Serie A, fiind la egalitate cu Ciro Immobile de la Lazio, în fruntea clasamentului golgheterilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.