Cum ar fi să îţi începi săptămâna cu 1,6 milioane de lei mai mult în cont?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei mai mulţi nu ştim acest răspuns, dar Mădălina C., o jucătoare NetBet Cazino, ştie chiar din propria experienţă. Clujeanca de 35 de ani a câştigat cel mai mare jackpot EGT plătit până acum pe NetBet, după ce a prins jackpot-ul de inimă neagră jucând jocul ei preferat!

Vineri seara, puţin înainte de ora 22:00, Mădălina se gândea la weekendul care stătea să înceapă şi se relaxa după o săptămână grea de muncă în rolul de manager de achiziţii. Avea deschise rolele slotului Shining Crown unde rula pe o miză de 50 de lei. La un moment dat, într-o rotire oarecare, ritmul jocului s-a oprit iar norocul i-a surâs. Pe ecran a apărut mult râvnita secvenţă bonus aleatorie şi jocul a intrat în modul Jackpot Cards.

În această secvenţă, sunt 4 jackpoturi de valori diferite, jucătoarea are deja un premiu garantat, iar jocul dezvăluie 12 cărţi cu faţa în jos. La întoarcerea a trei cărţi de aceeaşi suită (culoare), jucătoarea câştigă jackpotul aferent. Acesta poate fi de inimă neagră, inimă roşie, caro sau treflă.

Mădălina a avut norocul să întoarcă trei dame de pică, cel mai mare jackpot EGT, fiind recompensată cu nici mai mult nici mai puţin decât 1.684.667,88 lei!

Uluită de marele succes, clujeanca a povestit prima ei reacţie. „Jucam Shining Crown când a venit jackpotul. Nu mi-a venit să cred. M-am pus în genunchi de fericire”, rememorează Mădălina, care deja s-a decis ce va face cu premiul: „Voi investi banii într-o afacere”.

Norocoasa este o fidelă jucătoare NetBet. „Am cont de aproximativ 3 ani şi îmi place siteul pentru promptitudine şi seriozitate”. Acum, că a reuşit să câştige marele premiu, şi-a amintit şi de un proverb: „Există o vorba din bătrâni: cu răbdarea trecem marea”.

Jackpotul de peste 1,6 milioane de lei este cel mai mare plătit de cazinoul NetBet la jocurile EGT. Acesta este progresiv, însemnând că la fiecare rotire a jocurilor o parte din miză intră în valoarea marelui premiu. Jackpoturile EGT sunt la mare căutare în lumea jocurilor de noroc, un motiv fiind că pot fi câştigate cu orice miză, chiar şi cu rotiri de valoare minimă. Fie că joacă pe o valoare mai mare, fie că joacă pe mize pornind de la 0,10 RON, oricine are aceeaşi şansă să declanşeze un jackpot de valoare maximă.

Pe lângă jackpoturile EGT, NetBet Cazino oferă o gamă imensă de peste 2500 de sloturi, dar şi alte jocuri de noroc precum table online pe bani reali, pariuri sportive şi pe loterii, ruletă şi blackjack, precum şi poker online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.