MrBit, unul dintre cele mai noi cazinouri online de pe piaţa românească, se remarcă printr-o ofertă de peste 1.500 de sloturi. Printre ele se regăsesc atât păcănele care sunt de top pe alte platforme, cât şi jocuri exclusive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interesant este faptul că printre cele mai populare sloturi în 2022 se numără multe titluri care nu există în majoritatea cazinourilor, semn că lumea apreciază elementul de noutate. Iată care sunt zece dintre acestea:

AGE OF ASGARD este un joc cu o grafică originală. Ecranul este împărţit în două. În partea de sus sunt eroii, iar în partea de jos sunt personajele negative, care arată înspăimântător. Decorul în care se desfăşoară acţiunea este dominat de ninsoarea care nu încetează să cadă, atmosfera fiind încălzită doar de aburul portocaliu şi de aburul albastru, două animaţii din stânga şi din dreapta rolelor. Sunt patru simboluri diferite care pot declanşa serii de rotiri gratuite.

THE GRAND GALORE este un slot, cu adevărat „mare”. În jocul de bază sunt 4096 de modalităţi din câştig, dar acest număr creşte în funcţie de combinaţiile câştigătoare, fiecare determinând un respin doar pe o parte din role. Astfel, se ajunge la rotiri parţiale care beneficiază de 117.649 de posibile combinaţii care plătesc! Trei simboluri Bonus oprite pe ecran iniţiază o serie de zece învârtiri gratuite, care poate aduce câştiguri „astronomice”.

40 MEGA SLOT are ca vedetă şeptarul, care e simbol Wild şi substituie orice alt simbol atunci când se pot forma combinaţii câştigătoare (cu excepţia Scatter-ului reprezentat de steluţa aurie). Când ecranul se umple de şeptari, jucătorul primeşte de 1.000 de ori valoarea mizei. BAR este un simbol obişnuit, ca şi fructele şi potcoava.

BOOK OF ADVENTURE este Book of Dead, dar cu altă denumire, fiind lansat de un producător diferit. Jucătorul intră în pielea exploratorului plecat în căutarea comorilor din Egiptul Antic. Cartea magică este cel mai aşteptat simbol, pentru că este atât Wild, cât şi Scatter, declanşând zece rotiri gratuite cu simbol Wild expandabil.

PHOENIX SUN are ca sursă de inspiraţie tot legendele Egiptului Antic. Simbolurile sunt specifice: faraonul, Cleopatra, pisica sacră şi scarabeul. Cinci pictograme ale Păsării Phoenix aduc opt învârtiri gratuite. De asemenea, pasărea mitologică este şi simbol Wild, care nu apare, însă, în timpul învârtirilor suplimentare. Jocul mai are şi un Wild clasic.

WILD CAULDRON prefaţează o invazie a extratereştrilor. Este un slot atipic, construit pe un mecanism Megaways. Fiecare combinaţie câştigătoare atrage câştiguri şi din ce în ce mai mari, pentru că numărul de modalităţi de plată creşte (ajungând la 117.649), iar pe role se adaugă noi simboluri, până când se umple tot ecranul. Cadrul jocului este reprezentat de un observator astronomic de demult, din care nu lipsesc hărţi ale cerului şi o pălărie de vrăjitor.

LOS MUERTOS este inspirat din cunoscuta sărbătoare mexicană dedicată celor care au trecut în lumea de dincolo. Reprezentarea grafică este ... creepy. Rolele sunt plasate într-un cimitir, iar în stânga şi în dreapta lor sunt o femeie şi un bărbat îmbrăcaţi în costume tradiţionale, cu feţele pictate, care reacţionează de fiecare dată când în joc se întâmplă ceva important. Pe ecran rulează cranii galbene, albastre, violet şi verzi.

SONIC REELS este un slot „ca la aparate”, cu fructe, şeptari şi BAR. De altfel, chiar şi grafica înfăţişează un aparat de păcănele aşa cum sunt cele din agenţiile stradale. Diferenţa faţă de acele jocuri este făcută de design, unul foarte sofisticat. Fructele sunt desenate foarte frumos, iar dovlecii sunt, de fapt, nişte boxe din care răsună muzică. Jocul beneficiază de simbol Wild şi de 729 de linii de plată.

VALHALLA este inspirat din poveştile cu zei scandinavi. Odin, Thor, Loki şi Freyja îţi fac favoruri pe măsură ce se opresc pe role, dar cel mai important simbol este cel al faimoasei Valhalla, care este Wild şi îi înlocuieşte pe toţi ceilalţi zei atunci când se pot forma combinaţii care aduc câştig. Jocul are o rată de câştig peste medie, iar volatilitatea poate fi reglată: joasă, standard şi ridicată.

MAGIC TARGET introduce jucătorul în lumea circului, cu clovni, coroane, bombe cu fitil, fructe, şeptari şi un tun mare, care nu proiectează oameni, ci câştiguri. Jokerul este de departe cel mai valoros simbol, având şi rolul de Wild. Singurul simbol pe care nu îl substituie este bomba cu fitil, Scatter-ul care porneşte o serie de 10 rotiri gratuite cu multiplicator 2x. Poţi încerca acest joc şi din fondurile primite cadou de la operator, în cadrul diferitelor oferte promoţionale pe care le găseşti aici: https://mrbit.ro/ro/offers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.