Peste 1.000 de saci de produse contrafăcute au fost ridicaţi până acum din două complexuri comerciale din Bucureşti şi Ilfov, unde au loc vineri percheziţii desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 28.01.2022 , Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de punere in circulaţie de bunuri contrafăcute. Mandatele de perchezitie cuprind două mari complexuri comerciale”, transmite Poliţia Capitalei. 
 
 
În baza probatoriului administrat până în prezent au fost identificate zeci  de standuri care ar  oferi spre vânzare bunuri contrafăcute: articole de îmbrăcăminte,  articole de pielărie,  parfumuri etc.
Până la acest moment au fost ridicaţi peste 1.000 de saci cu articole susceptibile a fi contrafăcute.
Acţiunea  beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române şi a Jandarmeriei Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.