Odată cu trecerea anilor priorităţile oamenilor se schimbă, mai ales atunci când vine vorba despre afacerile pe care le susţin şi de la care cumpără. Acest lucru înseamnă că şi afacerile trebuie să ţină pasul cu aceste schimbări. Indiferent de afacerea pe care o ai ar trebui să acorzi atenţie lucrurilor care îi impresionează pe clienţi în prezent. Produsele biodegradabile, aşa cum sunt pungile biodegradabile, te pot ajuta enorm de mult în dezvoltarea afacerii, indiferent de domeniul în care activezi!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce înseamnă cu adevărat BIO?

               Cuvântul ”BIO” a devenit deja un statement. Dar foarte puţini oameni ştiu cu adevărat ce înseamnă şi îl aruncă în anumite contexte doar pentru a părea că sunt la curent cu trendurile actuale.

               Probabil că nu e prima oară când auzi asta: planeta noastră se degradează pe zi ce trece din cauza alegerilor proaste făcute de marile industrii şi nu numai. Poluarea a început încet-încet să afecteze resursele naturale, vremea şi multe alte aspecte. Aici intră în joc produsele bio.

               Bio, prescurtarea de la biodegradabil, se referă la produsele care atunci când se descompun nu emană substanţe dăunătoare pentru sol, pentru pânza freatică, pentru animale. Acestea sunt realizate din substanţe naturale şi sunt la fel de rezistente precum ”rudele” lor din plastic, calitatea fiind de multe ori chiar mai bună.

De ce să acorzi importanţă protecţiei mediului?

               Ce legătură au produsele biodegradabile cu dezvoltarea afacerii tale, te întrebi?

               Ei bine, aşa cum îţi povesteam mai sus, clienţii tind să îşi schimbe sistemele de valori în funcţie de fenomenele externe care au loc în lume. Iar degradarea planetei este unul dintre ”starurile” subiectelor de actualitate. Aşadar, clienţii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre afaceri care protejează planeta prin alegerile pe care le fac în procesele lor de producţie, dar şi în materialele folosite.

               Poate că ai o afacere care produce de la 0 un anumit produs – aici schimbarea către o atitudine prietenoasă cu mediul este mai costisitoare, atât din punct de vedere al timpului, cât şi din punct de vedere al banilor.

               Dar dacă ai o afacere care doar vinde produse – sau care oferă servicii, de ce nu? – poţi face o schimbare aparent infimă. Poţi începe să foloseşti pungi biodegradabile!

Cum îţi ajuţi afacerea folosind produse biodegradabile?

               Atunci când vinzi produse oamenilor automat ai nevoie de pungi de diferite dimensiuni. Ai nevoie de pungi chiar şi atunci când le oferi servicii, nu un produs fizic, deoarece este chiar recomandat să oferi pliante, cărţi de vizită sau diferite broşuri informaţionale în legătură cu afacerea ta, mai ales la eveniment.

               Oricare ar fi situaţia în care te afli, trebuie să îi ajuţi pe oameni să transporte lucrurile primite de la tine în siguranţă şi confort până acasă.

               Atunci când foloseşti pungi biodegradabile personalizate cu imaginea afacerii tale obţii două avantaje. În primul rând, clienţii vor fi impresionaţi de gestul tău şi se vor simţi măguliţi. Vor simţi că îţi pasă cu adevărat de ei, căutând să le oferi un obiect folositor, în care ai investit efort pentru a-l face să se asorteze cu imaginea ta de brand. Apoi, aceştia vor fi impresionaţi şi de etichetele care indică faptul că punga pe care au primit-o este una biodegradabilă, care nu afectează negativ mediul înconjurător.

               Fiind atât de impresionaţi, cresc şi şansele ca pungile biodegradabile personalizate pe care le-ai oferit să fie refolosite poate chiar de sute de ori, deoarece sunt extrem de rezistente. În acest fel imaginea afacerii tale ajunge la şi mai multă lume. Iar faptul că foloseşti produse biodegradabile şi îţi pasă de planeta noastră este un mare plus pentru afacerea ta, care îţi va deschide o mulţime de noi uşi!

               Pungescu este producătorul de pungi şi sacoşe biodegradabile care este mereu pregătit să îţi preia comanda şi să te ajute să creezi cele mai potrivite pungi pentru afacerea ta, indiferent de formă, mărime sau grafica pe care o doreşti. Noi îţi promitem că îţi oferim pungi biodegradabile 100%, realizate de profesionişti, iar tu te poţi concentra aşa cum se cuvine asupra afacerii şi produselor tale.

               Fă un pas mic spre o afacere mai prosperă. Protejează planeta şi foloseşte produse biodegradabile!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.