Scos din lot cauza refuzului de a-şi prelungi contractului scadent la sfârşitul sezonului, Ousmane Dembele ar fi acceptat să părăsească FC Barcelona până la sfârşitul perioadei de transferuri din această iarnă, notează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei catalane, Ousmane Dembele a informat FC Barcelona că o plecare în această iarnă ar putea fi luată în considerare.

Acesta ar fi, potrivit Cadena SER, rezultatul unei întâlniri care a avut loc între agentul jucătorului, Moussa Sissoko, antrenorul Xavi şi mai mulţi conducători ai clubului din LaLiga.

Deşi refuză o prelungire a contractului său care expiră în iunie, campionul mondial cu naţionala Franţei era hotărât să nu plece din Catalonia până la finalul sezonului.

"Încă sub contract, sunt pe deplin preocupat şi la dispoziţia clubului meu, antrenorului meu. (...) Nu sunt un om care trişează, cu atât mai puţin un om care are obiceiul de a ceda şantajului”, a fost comunicatul publicat, la 20 ianuarie, pe contul lui de Instagram, după ce a aflat că a fost scos din lot înaintea unui meci din Cupa Spaniei.

Presa spaniolă notează că gruparea catalană i-a găsit înlocuitor extremei de 24 de ani, urmând a-l transfera sub formă de împrumut pe spaniolul Adama Traore de la Wolverhampton, jucător format chiar la Barca şi cedat în 2015 în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.