Roxana Ciuhulescu din echipa Faimoşii de la „Survivor România”, transmis de Pro TV, a fost eliminată, luni seară, din cauza unor probleme medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faimoşii şi Războinicii au ajuns pentru prima dată în faţa ştafetei, la scorul de 9 la 9. Războinicii au reuşit să învingă, aşa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoşii.

„Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee şi să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic şi a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poţi face faţă traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară şi eşti eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel. 

Cu un concurent în minus deja, Faimoşii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niţă şi Otilia au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiţia marţi seară.

Show-ul „Survivor” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 - 23.27. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating şi 26.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.2 puncte de audienţă şi 16.2% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de românii au urmărit jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20.49, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Marţi, cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă. 

După finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câştigătorul sezonului trecut, prezintă „Survivor: Extrashow”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.