Rutierul columbian Egan Bernal a fost implicat, luni, într-un accident în apropierea oraşului Gachancipa, în timp ce se afla la un antrenament antrenament cu câţiva colegi de la echipa Ineos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor mărturii, câştigătorul Turului Franţei din 2019 şi al Il Giro în 2021, s-ar fi izbit de un autobuz care staţiona.

Tot conform martorilor, Bernal (25 de ani) a fost transportat la spitalul La Sabana, la nord de Bogota. "Era conştient când a sosit", a anunţat echipa sa într-un comunicat. Potrivit unor surse concordante din Columbia transmise de presa locală, ciclistul ar avea fracturi la femur şi rotulă şi urmează să fie operat.

De două săptămâni, sud-americanul se pregătea de startul sezonului alături de colegii săi Richard Carapaz, Brandon Rivera, Andrey Amador, Omar Fraile, Carlos Rodriguez, sub conducerea directorului sportiv spaniol Xabier Artetxe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.