Directorul STB, Adrian Criţ a declarat, luni, că a sujnat la 112 şi a sesizat zădărnicirea combaterii bolilor prin mitingul angajaţilor STB de la depouri, el făcând apel la şoferii STB să revină la muncă. Criţ a acuzat din nou sindicatul Tranportatorilor că este direct responsabil pentru greva ilegală şi a precizat că Vasile Petrariu nu a fost singur, pentru că este ”o caracatiţă”, care trebuie stârpită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general al STB, Adrian Criţ a mulţumit angajaţilor STB care au ieşit în aceste zile pe traseu şi au înţeles cu ceea ce se confruntă. Directorul STB a transmis un mesaj către angajaţii STB care protestează în continuare: ”Vă rog reluaţi activitatea, respectaţi legea, vă rog, respectaţi cetăţenii Bucureştiului. Nevoile cetăţenilor sunt pe primul loc”, a afirmat Criţ, precizând că au fost patru tentative de a discuta cu sindicatul reprezentativ, şi de fiecare dată aceştia nu s-au prezentat la întâlniri. Adrian Criţ a mai anunţat că, astăzi, în traseu se află 24% din vehicule pe traseu, majoritatea de tramvai şi troleibuz. Directorul STB a mai anunţat că a sunat astăzi şi la 112. ”Astăzi, personal am sunat la 112 şi am sesizat altceva, va exista un dosar deschis şi pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, cu acele mitinguri”, a mai spus Criţ, precizând că gradul de incidenţă este mare şi trebuie să ştim să respectăm legea, în orice situaţie. Directorul STB a mai arătat că, prin încălcarea legii, în anumite autobaze şi depouri li s-au dat acces angajaţilor din alte puncte de lucru. ”Este o altă încălcare a contractului colectiv de muncă. Toate aceste aspecte vor fi analizate. (...) Această societate trebuie să fie manageriată, mai eficientă, astfel încât banul public să fie cheltuit mai bine”, a afirmat el. Despre cei care au declanşat protestul de la STB, Adrian Criţ a spus că există liste cu cei care nu s-au prezentat la muncă. ”Decizia Tribunalului este clară, sindicatul Tranportatorilor este direct responsabil, există imagini, înregistrări, de unde rezultă cine este responsabil. (..) Domnul Petrariu, împreună cu alţi lideri, pentru că nu e singur, e o caracatiţă, aşa cum spuneam, trebuie stârpită, în aşa fel încât STB să fie ceea ce îşi doreşte cetăţeanul”, a afirmat Adrian Criţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.