Meciul Sao Paulo - Palmeiras, scor 0-1, care a avut loc sâmbătă, în cadrul Copinha (o competiţie de tineret din statul brazilian Sao Paulo), a fost întrerupt în prelungiri de câţiva spectatori care au intrat pe teren, informează lequipe.fr. Pe gazon a fost găsit un cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul semifinalei de la Barueri, mai mulţi suporteri ai formaţiei Sao Paulo au intrat pe gazon în timpul suplimentar pentru a se răfui cu jucătorii de la Palmeiras.

 

Fotbaliştii echipei Sao Paulo au intervenit pentru a încerca să-i calmeze pe agresori, înainte să ajungă forţele de ordine.

Un cuţit a fost găsit pe gazon, fără să se ştie încă dacă a fost aruncat din tribune sau dacă a fost în mâna unuia dintre cei care au intrat pe teren. Arbitrul a luat cuţitul şi l-a înmânat observatorului meciului.

După şase minute de confuzie, jocul a fost reluat, dar incidentele au scandalizat telespectatorii întâlnirii transmise în direct pe postul naţional SporTV.

Patru persoane au fost reţinute şi audiate de poliţie.

Palmeiras va evolua, marţi, cu Santos, în finala Copinha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.