Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, vineri, că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: CNAIR anunţă, vineri, că desemnat câstigătorul pentru contractul de reabilitare a DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2 

Câştigătorul licitaţiei este OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI AS, cu preţul de 258.083.278.76 Lei fără TVA. 
 
Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanţie este de 120 de luni. 

 
Sectorul de drum are o lungime de aproximativ 53 km şi se desfăşoară de la limita dintre judeţele Teleorman şi Olt până la limita dintre judeţele Olt şi Dolj, pe raza judeţului Olt. 
  
”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis CNAIR.  
 
 ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova. Sper ca acest contract să fie semnat cât mai repede, astfel încât constructorul să înceapă lucrările”, a transmis, vineri, Sorin Grindeanu.  

Potrivit acestuia, este un drum naţional care trebuie modernizat urgent şi va monitoriza cu atenţie ritmul lucrărilor.  

Valoarea contractului este de 258 milioane de lei (fără TVA), iar constructorul are la dispoziţie 18 luni pentru a termina lucrările.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.