Poliţistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni în Bucureşti şi a rănit alta a trimis fiecărei familii câte o scrisoare. În scrisoarea adresată familiei Raisei, fetiţa care a murit, poliţistul îşi cere iertare şi spune că ar da orice să poată da timpul înapoi. ”Sper ca în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci pe un om care v-a greşit enorm”, afirmă poliţistul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţistul care a provocat accidentul pe trecerea de pietoni din Bucureşti a trimis familiilor victmelor câte o scrisoare.  

Părinţii fetei care a murit au fost de acord ca avocatul lor să publice documentul.  

”Îndurerată familie, 

Nici nu ştiu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat şi ştiu că orice aş spune în aceste momente în faţa dumneavoastră nu mai are importanţă, dar, totuşi, vreau să îmi cer iertare. Ştiu că nu o voi primi, dar... 

Îmi exprim regretul profund faţă de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin aceste tragic eveniment.  

Nu pot să mai fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice”, arată poliţistul în scrisoare.  

”Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiţei dumneavoastră, sunt convins că o va face şi mă rog în acelaşi timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.  

Ştiu că nu am cum să vă cer acum să mă iertaţi, nici nu mă aştept la asta acum, doar atât sper că în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci pe un om care v-a greşit enorm şi care va trăi toată viaţa cu această grea apăsare.  

Am greşit, am greşit şi nu ştiu ce pot să mai fac”, a adăugat poliţistul.  

Acesta s-a oferit inclusiv să trimită un ajutor pentru înmormântare.  

”Îmi trec multe gânduri şi oricât aş scrie tot aici revină regret enorm cele întâmplate şi aş da orice să pot să mă întorc şi să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici pentru că indiferent cât şi ce aş mai spune nu va îndrepta ce am făcut aş dori dacă se poate să vă trimit un ajutor pentru înmormântare orice pot să ofer o voi face.  

Sincere regrete”, a mai scris poliţistul.  

 Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, în timp ce poliţistul, despre care procurorii spun că nu se afla în misiune, circula cu viteză.  

El a accidentat două fete – una de 11 ai şi una de 13 ani. Cea de 11 ani a murit la faţa locului, î ciuda eforturilor depuse de medici.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.