Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, vineri, la sediul PNL Alba, despre protestul ilegal al angajaţilor STB, că poate ar trebui să existe o discuţie a liderului sindicatului transportatorilor, Vasile Petrariu, pentru că bucureştenii suferă şi trebuie să se ajungă la un compromis. ”Poate că domnul Ciolacu poate să aibă o discuţie cu membrul de partid şi să îi spună să îi lase pe bucureşteni să meargă cu mijloacele de transport în comun”, a mai spus liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a spus că nu ştie toate detaliile, dar dacă este politic, trebuie rezolvat politic.

”Nu ştiu dacă este politic, ştiu că liderul sindical este membru al PSD, poate ar trebui să fie o discuţie cu preşedintele Marcel Ciolacu, pentru că, până la urmă, suferă bucureştenii şi ar trebui să se găsească un compromis, să vedem. Eu sunt omul care întotdeauna spune că dialogul va rezolva orice problemă. Dacă poate să ajute şi să îi spună să lase protestul poate o perioadă şi să nu mai sufere bucureştenii, ar fi bine, putem să găsim soluţii”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă e dispus să iniţieze astfel de discuţii, Florin Cîţu a afirmat că în primul rând trebuie discuţii cu conducerea STB.

”Repet, poate că domnul Ciolacu poate să aibă o discuţie cu membrul de partid şi să îi spună să îi lase pe bucureşteni să meargă cu mijloacele de transport în comun”, a mai declarat preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.