Premierul Nicolae Ciucă răspunde printr-un mesaj în limba franceză pe Twitter la anunţul preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, privind trimiterea de trupe în România, salutând călduros ”această dovadă de fraternitate în contextul Parteneriatului nostru strategic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, ne anunţă deschiderea ţării sale pentru întărirea flancului estic al NATO în România. Salut călduros această dovadă de fraternitate în contextul Parteneriatului nostru strategic”, a afirmat premierul într-un mesaj în limba franceză pe contul de Twitter al Guvernului.

Macron a anunţat miercuri seară disponibilitatea Franţei de a participa la o prezenţă militară avansată a NATO în România.

“Am arătat disponibilitatea noastră de a merge mai departe, în cadrul NATO, de a ne angaja în noi misiuni şi de a ne asuma responsabilitatea în misiuni de tip prezenţă avansată, consolidată, mai ales în România”, a declarat preşedintele francez.  într-un discurs în faţa militarilor din Haguenau (Alsacia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.