Formaţiile Tottenham Hotspur şi Manchester United au înregistrat victorii în partidele disputate, miercuri, în etapa a XVII-a a campionatului Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tottenham s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-2, în faţa echipei Leicester City, revenind de la 0-1 şi 1-2. Învingătorii au marcat prin Kane ’38 şi Bergwijn ‘90+5, ‘90+7. Pentru Leicester au înscris Daka ’24 şi Maddison ’76.

Manchester United a învins în deplasare echipa Brentford, scor 3-1. Au înscris Elanga ’55, Greenwood ’62 şi Rashford ’77 pentru United, respectiv Toney ’84 pentru Brentford.

Tottenham ocupă locul 5 în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce Manchester United este pe 7 cu 35 de puncte, Leicester este pe 10, cu 25 de puncte, iar Brentford este pe 14, cu 23 de puncte. Lider este Manchester City, care are 56 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.