Xonia din echipa Faimoşilor de la „Survivor România” a părăsit, marţi, competiţia. Emisiunea a fost lider de audienţă cu 2,1 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, Războinicii şi Faimoşii au avut parte, aseară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar şi de primele emoţii cauzate de Consiliul de eliminare.

Chiar dacă la începutul jocului, Războinicii şi-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face faţă competiţiei, aceştia s-au remontat rapid şi au reuşit să obţină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forţă reală şi o dorinţă imensă de reuşită.

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, Faimoşii s-au văzut nevoiţi să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu şi Xonia s-au confruntat cu emoţii uriaşe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiţie. 

Seara care a adus şi prima eliminare în show-ul „Survivor” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 - 23.26. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating şi 31% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.9 puncte de audienţă şi 19.4% share. De-a lungul difuzării, 2,1 milioane de românii au urmărit concursul, iar în minutul de aur, la ora 21.45, aproape 3 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

22 de concurenţi continuă lupta. „Survivor România” revine duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20.30, pe Pro TV.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.