FC Koln şi Hamburger SV au fost la egalitate după 120 de minute, scor 1-1 (0-0), în meciul disputat, marţi, în optimile de finală ale Cupei Germaniei, pe terenul primei echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 3-4 la loviturile de departajare, i-a venit rândul mijlocaşului austriac Florian Kainz să execute de la 11 metri. El a şutat imparabil şi a marcat, însă arbitrul de centru a decis anularea golului, dintr-un motiv greu de înţeles la început.

 

Însă reluările televiziunii germane au arătat că jucătorul lui FC Koln a alunecat înaintea executării penaltiului, iar mingea lovită de el cu piciorul drept a şters uşor şi glezna stângă.

Arbitrul a considerat că balonul a fost atins de două ori de jucătorul care a executat şi a anulat golul, ceea ce a dus la calificarea echipei din liga a doua în sferturile de finală ale competiţiei.

Gazdele egalaseră în minutul 120+1, după un penalti transformat de Anthony Modeste şi după ce Robert Glatzel a deschis scorul, în minutul 92.

Într-un alt meci disputat marţi, Borussia Dortmund a fost eliminată de o altă echipă din liga a doua St. Pauli. Cu Haaland pe teren, autorul unui gol din penalti, în minutul 58, şi cu alte vedete în "11-le" de start, formaţia din Bundesliga a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1. Pentru gazde au marcat Ameniydo '4 şi Witsel '40 (a).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.