Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, marţi seară, referindu-se la posibilul plagiat din teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, că există instituţii ale statului care pot verifica dacă într-adevăr a existat plagiat sau nu, ea afirmând că se bucură că şi-a îngheţat doctoratul când a intrat în politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebată ce părere are despre reacţia imediată a preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa posibilului plagiat din teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, marţi seară, că şeful statului a vrut să dea un semnal.
 
”Cred că a vrut să dea un semnal că domnul prim-ministru trebuie să aducă o explicaţie necesară publicului, cetăţenilor, dar ştiu că există instituţii ale statului care pot verifica ceea ce s-a spus astăzi că ar avea anumite pasaje preluate dintr-o altă lucrare.  Eu mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul la ASE înainte de a intra în politică, pentru că altfel am spus intru în politică şi nu este normal să se considere că am preluat un paragraf, mai bine îl înghet”, a declarat Firea.
 
Gabriela Firea a subliniat că mai mult contează capacitatea managerială.
 
”Nu-mi dau seama, dar, din punctul meu de vedere, cred că contează mai mult capacitatea asta managerială de buna organizare şi până la urmă, bunul mers al coaliţiei, pentru că un scandal politic cu adevărat ne aduce la o posibilă criză economică”, a declarat Firea.
 
Vicepreşedintele PSD a mai adăugat că nu încurajează pe nimeni să plagieze. 
 
”Normal că nu este bine să preiei ceva ce nu-ţi aparţine fără să citezi, normal că nu putem încuraja aşa ceva, mai ales tinerii care ne privesc acum, elevii. Noi putem să spunem, <Da, e bine să copiaţi>. Nu e bine, am şi eu copii, se uită acum, poate la emisiune bine acest lucru”, a mai declarat Firea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...