Vicecampioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă marţi, pe teren propriu, de deţinătoarea Cupei României, CSO Voluntari, scor 82-68 (47-27), în meci restant din etapa a 15-a a Ligii Naţionale, ultima a turului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Markovic 18 puncte, pentru gazde, respectiv Gotcher 23, pentru CSO Voluntari.

Orădenii au încheiat cu ocazia acestei partide 30 de zile de pauză forţată, după cazurile de Covid-19 din lot.

În urma rezultatului, CSO Voluntari urcă pe locul 3 în clasament, cu 23 puncte, iar CSM Oradea se află pe locul 4, cu 22.

Poziţionarea în clasament este însă temporară în această perioadă în Liga Naţională, în condiţiile în care numeroase meciuri sunt amânate din cauza cazurilor de Covid-19 din loturile echipelor.

Ultimul anunţ vine dinspre SCM Craiova, care a precizat, marţi, că trebuie să-şi amâne următoarele două partide, pe teren propriu, cu CSM Târgu Jiu (etapa 16, 19 ianuarie) şi în deplasare, cu campioana U BT Cluj (etapa 17, 22 ianuarie).

U BT Cluj, lider neînvins al Ligii Naţionale, va deschide, marţi seară, runda a 16-a, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.