Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing au anulat vânzarea biletelor către publicul larg, ca parte a restricţiilor stricte legate de Covid-19 în capitala chineză, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii Jocurilor au spus anterior că nu vor exista spectatori din străinătate, dar au promis că vor permite accesul spectatorilor locali.

Dar biletele vor fi acum distribuite doar "grupurilor de spectatori" invitate.

Jocurile Olimpice de iarnă sunt programate să se desfăşoare în perioada 4-20 februarie.

Jocurile Paralimpice de iarnă urmează să înceapă la Beijing pe 4 martie.

Spectatorii vor fi selectaţi prin organizaţii oficiale şi vor trebui să respecte măsurile stricte de combatere a coronavirusului.

"Având în vedere situaţia actuală a pandemiei de Covid-19, pentru a asigura siguranţa tuturor participanţilor şi spectatorilor, s-a decis ca biletele să nu se mai vândă, ci să facă parte dintr-un program adaptat. care va invita grupuri de spectatori să fie prezenţi la faţa locului în timpul Jocurilor. Organizatorii se aşteaptă ca aceşti spectatori să respecte cu stricteţe măsurile anti-Covid-19 înainte, în timpul şi după fiecare eveniment, pentru a contribui la crearea unui mediu absolut sigur pentru sportivi", a anunţat Comitetul Internaţional Olimpic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.