Autorităţile americane au anunţat că un bărbat a luat ostatici în timpul rugăciunilor la o sinagogă de în apropiere de Fort Worth, Texas, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din Colleyville a postat pe Twitter că sunt în curs operaţiuni speciale la sinagoga Beth Israel şi că persoanele care locuiesc în zonă au fost evacuate.

Rugăciunile au fost transmise în direct pe pagina de Facebook un timp, iar jurnalul local Fort Worth Star-Telegram a notat că ar avea loc negocieri între persoana care a luat ostatici şi poliţie. În timpul transmisiunii în direct un bărbat nervos a fost auzit vorbind nervod despre religie, din când în când.

Puţin înainte de ora locală 14.00, bărbatul a spus: “Trebuie să faceţi ceva. Nu vreau să-l văd pe tipul ăsta mort”. Câteva momente mai târziu, transmisiunea s-a întrerupt.

Bărbatul şi-a menţionat în repetate rânduri sora şi a vorbit despre Islam, dar a şi folosit un limbaj obscen. Nu se ştie dacă el este înarmat şi nici câte persoane se află în sinagogă.

Colleyville este o comunitate cu aproximativ 26.000 de oameni, situată la 23 de kilometri de Fort Worth.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.