Un bărbat a fost prins în flagrant când încerca să tâlhărească o femeie, pe peronul gării din Bacău, lovind-o cu pumnii şi ameninţând-o cu un cuţit. Agresorul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, sâmbătă, de Poliţia judeţeană Bacău, incidentul a avut loc vineri, pe peronul doi al gării din Bacău, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi fiind cei care au sesizat ce se întâmpla.
 
"Poliţiştii au intervenit prompt şi împreună cu doi martori au imobilizat agresorul, iar în urma legitimării au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din comuna Dămieneşti. Acesta încerca să deposedeze de bagaje, prin violenţă, o femeie de 66 de ani, din Bucureşti”, transmite IPJ Bacău. 
 
Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Arestul IPJ Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.