Patru tineri au fost grav răniţi, sâmbătă dimineaţă, într-un accident de circulaţie produs în afara localităţii buzoiene Zărneşti, pe DN 2 (E85), după ce maşina în care se aflau a ajuns pe câmp şi s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform poliţiştilor, autoturismul în care se aflau cei patru tineri a fost scăpat de sub control în timp ce circula dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, iar şoferul, în vârstă de 31 de ani, nu l-a mai putut redresa, maşina ieşind de pe şosea.

Autoturismul a ajuns pe câmp, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, au fost răniţi şoferul şi cei trei pasageri: doi bărbaţi în vârstă de 29 şi 20 de ani şi o tânără de 20 de ani, toate victimele  fiind  transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.