Preţurile la toate cele trei abonamente Netflix au fost crescute în America de Nord cu sume între unul şi doi dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix se scumpeşte pentru a treia oară în ultimii trei ani în Statele Unite şi Canada. Toate cele trei abonamente vor costa mai mult, iar cea mai mare scumpire o va suferi cel mai scump abonament.

Noile preţuri pentru Canada şi Statele Unite cresc după cum urmează:

  • Basic (1 stream, 480p): de la 8.99 la 9.99 dolari
  • Standard (2 stream-uri, 1080p): de la 13.99 la 15.49 dolari
  • Premium (4 stream-uri, 4K): de la 17.99 la  19.99 dolari

Noile preţuri sunt deja active pentru abonaţii noi, în vreme ce abonaţii actuali vor fi înştiinţaţi legat de noile preţuri, prin e-mail, pe parcursul următoarelor 30 de zile.

Scumpirile în val operate de Netflix în ultima vreme în cea mai mare piaţă a sa, ar putea fi interpretate ca un semn pentru ceea ce va urma şi în alte regiuni, inclusiv România. Nu există, însă, vreo informaţie oficială, deocamdată, în acest sens.

În România, s-a creat deja o mare discrepanţă între cei aproximativ 60 de lei (12 euro) cât costă pe lună un abonament Netflix Premium şi cei 15 lei cât costă HBO Go şi Amazon Prime Video.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.