Secundul lui Marius Şumudică la conducerea tehnică a echipei Yeni Malatyaspor, Gabriel Mărgărit, a declarat că antrenorului principal i s-a făcut rău după înfrângerea cu Goztepe Izmir, scor 1-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cer iertare în numele lui Şumudică, nu a putut veni, este foarte rău, este la vestiare cu medicul clubului nostru chiar acum", le-a spus Mărgărit jurnaliştilor turci, la conferinţa de presă organizată după meci, potrivit Hurriyet.

Lui Şumudică i s-a făcut rău după ce a participat la "flash-interviul" după joc.

Potrivit altei publicaţii turce, Fanatik, conducerea clubului Malatyaspor va negocia în următoarele zile rezilierea contractului antrenorului principal.

De la preluarea echipei de către tehnicianul român, la 8 octombrie 2021, Malatyaspor a înregistrat două victorii, trei remize şi opt înfrângeri.

Yeni Malatyaspor a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Goztepe Izmir, în etapa a XXI-a a campionatului turc de fotbal, SuperLig.

Oaspeţii, adversari ai gazdelor şi în lupta pentru salvarea de la retrogradare, au avut două goluri anulate cu VAR.

Malatyaspor a strâns opt eşecuri şi trei remize în ultimele 11 jocuri, ocupând locul 20, ultimul, cu 15 puncte. 

Goztepe rămâne pe locul 16, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă, cu 21 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.