Localnici şi turiştii aflaţi, vineri seară, în zona de nord a judeţului Prahova au primit din partea autorităţilor mesaj Ro-Alert, emis în condiţiile în care zona se află sub avertizare Cod roşu de vânt puternic, cu rafale de peste 145 de kilometri pe oră în zonele înalte. Mesajele au fost trimise în localităţile Azuga, Sinaia, Buşteni şi Valea Doftanei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Zona de nord a judeţului Prahova se află, vineri seară, până la ora 23:00, sub avertizare Cod roşu privind intensificări temporare ale vântului cu rafale de peste 145-150 km/oră, spulberând zăpada la altitudini de peste 1800 de metri.
 
În aceste condiţii, ISU Prahova anunţă că a fost iniţializat mesaj RO Alert pentru Cod rosu meteo, valabil pentru localităţile Azuga, Sinaia, Buşteni şi Valea Doftanei.
 
Totodată, au fost anunţate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă acolo unde există altitudini de peste 1.800 de metri.
 
În toate staţiunile transportul pe cablu este oprit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.