Denzel Washington, care este apreciat pentru interpretarea sa din „The Tragedy of Macbeth” de Joel Coen, se pregăteşte să reia unul dintre rolurile sale emblematice, cel al lui Robert McCall, eroul tenebros din cele două filme „Equalizer”, adaptare după serialul din anii 1980.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au scris al treilea Equalizer, deci sunt programat să mă întorc”, a povestit el pentru site-ul Collider. „Trebuie să-mi reiau forma şi să încep să bat oameni din nou (...) Am făcut „The Tragedy of Macbeth”, după care voi bate din nou oameni. Nu se poate mai bine, nu?"

Antoine Fuqua, regizorul primelor două filme „Equalizer” cu Denzel Washington, este în negocieri pentru a reveni în spatele camerei de filmat. 

Un anunţ oficial ar trebui să fie făcut în curând, potrivit Collider. Fuqua, cunoscut pentru „Training Day”, este în prezent pe cale să termine „Emancipation”, fresca istorică cu Will Smith pentru Apple TV+.

Denzel Washington, actor cu două premii Oscar, este considerat drept unul dintre cei mai mari din generaţia sa. Pentru rolul din „The Tragedy of Macbeth”, regizat de Joel Coen, care va fi lansat vineri pe Apple+, a primit nominalizări la cele mai multe premii din cinematografie ce urmează să fie decernate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.