Lungmetrajul horror „Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, are premiera vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distribuţia filmului regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett este completată de Melissa Barrera, David Arquette, Mason Gooding şi Tyler Gillett.

La douăzeci şi cinci de ani după ce o serie de crime brutale a şocat liniştitul oraş Woodsboro, un nou ucigaş poartă masca Ghostface şi începe să urmărească un grup de adolescenţi pentru a reînvia secretele din trecutul mortal al oraşului, iar Sidney Prescott (interpretată de Campbell) trebuie să se întoarcă pentru a descoperi adevărul.

Acesta este al cincilea film al seriei „Scream”. Bazat pe un scenariu semnat de James Vanderbilt şi Guy Busick şi pe personajele create de Kevin Williamson, care a scris primul, al doilea şi al patrulea film „Scream”, lungmetrajul este produs de William Sherak, James Vanderbilt şi Paul Neinstein.

David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell şi Marley Shelton şi-au reluat rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar distribuţiei s-au alăturat Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Sonia Ammar.

Lungmetrajul „Scream” a fost un succes de box office, cu peste 173 de milioane de dolari încasări la nivel global, după ce a fost lansat în preajma Crăciunului din 1996. Eroina principală, interpretată de Neve Campbell, era ţinta unui criminal ce adoptase o înfăţişare inspirată de tabloul lui Edvard Munch „Ţipătul/ The Scream”. Filmul a fost urmat de trei producţii, lansate în 1997, 2000 şi 2011. Wes Craven, care a murit în 2015, a regizat toate cele patru filme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.