Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că intuiţia este că actualul său mandat va fi şi ultimul la Ministerul Justiţiei, pe care l-a mai condus anterior. Predoiu apreciază că acesta va fi, de altfel, şi cel mai dificil mandat al său ca ministru la Justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Probabil că va fi cel mai greu mandat, ceea ce e puţin nedrept, pentru că eu intuiesc că va fi şi ultimul mandat la Ministerul Justiţiei şi de regulă ultimul mandat aruncă o concluzie pe toate mandatele, dar asta e situaţia şi nu vreau să mă plâng. Ştiam în ce context şi ce provocări voi intra dacă accept acest mandat. Mulţumesc încă o dată celor care m-au sprijinit să fiu numit această funcţie, pentru că ştiu că a fost o decizie grea”, a afirmat Cătălin Predoiu, joi seară, la Antena 3.
 
Ministrul a susţinut că de la preluarea mandatului în curs asupra ministerului "s-au combinat mai multe presiuni”, punându-şi amprenta faptul că a fost luna în care s-a calculat bugetul de stat, dar şi luna în care miniştrii au făcut eforturi pentru a recupera întârzieri în cadrul PNRR, promovând acte normative dintre care multe au avut nevoie de avize de la Ministerul Justiţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.