Tehnicianul Ladislau Boloni a evitat, joi, să vorbească despre negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner, el declarând, pentru GSP, că în 4-5 zile va explica totul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot spune nimic în acest moment despre discuţiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul şi să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Ştiu că presa vrea un răspuns repede, dar am şi eu viaţa mea”, a spus Boloni, potrivit gsp.ro.

Întrebat dacă ignoră apelurile oficialilor FRF de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ţi arăt câte apeluri am?”. “Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranţă în 4-5 zile voi explica totul”, a mai afirmat el.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.