Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, s-a întâlnit joi cu însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, David Muniz, cu care a discutat despre Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă, securitatea reţelelor 5G şi restructurarea companiei Tarom.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un schimb excelent de puncte de vedere am avut astăzi alături de reprezentantul unuia dintre cei mai importanţi parteneri strategici ai României. Alături de Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, David Muniz, am discutat despre relaţiile de colaborare în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport. Un punct important al discuţiei a fost reprezentat de Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă şi oportunităţile pe care acesta îl oferă. Am discutat despre Iniţiativa celor trei mări şi proiectele Rail2Sea şi VIA Carpatia din cadrul Iniţiativei”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Oficialul spune că printre subiectele abordate s-au numărat atât securitatea reţelelor 5G, cât şi restructurarea companiei Tarom.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.