Poliţia din Melbourne a folosit spray-uri lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestanţii adunaţi în faţa sediului firmei de avocatură care l-a reprezentat pe Novak Djokovici la apelul formulat şi câştigat împotriva deciziei de anulare a vizei de intrare în Australia, informează The Age.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a fost nevoită să intervină astfel după ce, crezând că Djokovici este arestat din nou, susţinătorii sârbului au blocat o maşină care ieşea din sediul firmei de avocatură.

Un automobil negru Mercedes a ieşit din parcarea clădirii CBD, în jurul orei locale 20.45. Fanii, mulţi îmbrăcaţi în haine de culoarea drapelului sârb, au blocat maşina în timp ce se deplasa pe King Street din Melbopurne.

Unii dintre susţinătorii sârbului s-au urcat pe maşină, alţii au bătut în geamurile vehicului, moment în care poliţia a interevenit cu spray-uri lacrimogene. Unii fani au reacţionat împingându-i pe poliţişti şi abuzându-i verbal.

După ce mulţimea s-a împrăştiat, un alt grup s-a confruntat cu poliţia aruncând sticle înspre forţele de ordine, care au fost nevoite să se retragă. Nu sunt dovezi că în maşină s-ar fi aflat liderul ATP, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.