În cursul dimineţii de luni, condiţiile meteo nefavorabile din partea de Vest a ţării au condus la perturbări în circulaţia trenurilor astfel că traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă. Mai multe trenuri înregistrează întârzieri, iar pe segmentul feroviar Ghioroc-Glogovăţ circulaţia trenurilor se realizează cu tracţiune dublă – locomotive electrice şi locomotive diesel, a transmis CFR Călători, într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători mai transmite că ţine permanent legătura cu CFR SA, managerul infrastructurii, care realizează dirijarea circulaţiei şi cu echipele din trenurile afectate oferind asistenţă călătorilor. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

CFR recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521. Numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

În aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

Pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web https://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.


• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers Tren Trafic Intern.
• la personalul nostru din staţii.

Pasagerii care au bilete şi doresc să renunţe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.