Poliţiştii din Timiş l-au depistat pe un tânăr de doar 17 ani care în urmă cu trei zile a ameninţat cu cuţitul o vânzătoare pentru un pachet de ţigări. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data 06 ianuarie 2022, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un magazin din Jimbolia , o persoană necunoscută a sustras un pachet de ţigări prin ameninţarea vânzătoarei cu un cuţit. În data de 8 ianuarie 2022,în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Jimbolia, a fost depistat în localitatea Săcălaz un tânăr în vârstă de 17 ani, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ Timiş.
 
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Cadrul I.P.J. Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.