Un francez în vârstă de 35 de ani, căutat de autorităţile spaniole pentru omor, a fost prins în Bucureşti. El fusese dat în urmărire deoarece în luna februarie a anului trecut a lovit o persoană până când a murit şi a abandonat-o ulterior pe marginea unei autostrăzi pentru a lăsa impresia că victima decedase în urma unui accident rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri au descoperit, miercuri, în Bucureşti, un cetăţean francez, în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor spaniole, pentru comiterea infracţiunii de omor.
 
 
“La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparenţa că victima şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident rutier”, a transmis IGP. 
Bărbatul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar procurorul de serviciu a decis reţinerea acestuia, pentru 24 de ore.
Francezul va fi prezentat, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.