Poliţia Capitalei a precizat că un băiat în vârstă de 12 ani a dispărut, marţi, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, el rătăcindu-se. După câteva ore copilul a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Copilul a fost găsit. Este bine, într-o condiţie fizică bună, nu a fost victima vreunei infracţiuni. La acest moment este împreună cu familia şi  poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5”, a transmis Poliţia Capitalei. 
 
Instituţia mulţumeşte tuturor celor implicaţi în găsire copilului: ”Mulţumim tuturor pentru implicare!  Cetăţenilor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, colegilor jandarmi şi pompieri care ni s-au alăturat în căutar , tuturor celor care cu fapta şi cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan”. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: „Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, Răzvan Ştefan Linte s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaşte zona, iar la momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maron, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălţime şi 35 de kilograme”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Sursa menţionată adaugă că „cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe prin apel 112 sau cea mai apropiată secţie de poliţie”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.