Un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti a ajuns la spital după ce a fost acroşat de un autoturism pe care a intenţionat să îl oprească, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Şoferul autovehiculului, un bărbat de 69 de ani, nu consumase alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor făcute publice de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş incidentul a avut loc luni, 3 ianuarie, în jurul orei 09.00, pe strada Calea Alexandriei din Costeşti. 
Poliţistul a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa dinspre Piteşti către Buzoeşti şi al cărui şofer nu a oprit la timp, acroşându-l pe poliţist.
„Din fericire, din primele investigaţii medicale, poliţistul nu este rănit grav, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Din verificările preliminare, autoturismul a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Piteşti, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat alcool. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.