Poliţia Română anunţă că, în urma controlului pirotehnic făcut la centrul comercial Park Lake, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Astfel, activitatea mall-ului a fost reluată şi urmează să fie ridicate şi restricţiile de trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma efectuării controlului pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Activitatea în centrul comercial a fost reluată", a transmis, miercuri seară, Poliţia Română.
 
Totodată, vor fi ridicate restricţiile de trafic.
 
O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake. Poliţia a intervenit şi a evacuat zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă, făcând verificări.
 
Traficul în zonă este restricţionat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.