Actorul Hugh Jackman a anunţat pe Twitter că a fost testat pozitiv pentru Covid-19, prin urmare reprezentaţiile spectacolului de pe Broadway „The Music Man” vor fi anulate până la 1 ianuarie, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Simptomele mele sunt ca la o răceală - am gâtul iritat şi îmi curge nasul - dar mă simt bine”, a spus Jackman. „Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a mă însănătoşi şi de îndată ce mi se va permite voi fi pe scenă îndeptându-mă spre River City. Vă rog să aveţi grijă de voi, rămâneşi sănătoşi şi buni”, a adăugat el. 

 

Mai multe spectacole de la Broadway au fost anulate din cauza unor cazuri de Covid, inclusiv „Aladdin”, „Mrs. Doubtfire”, „Hamilton” şi „The Lion King”.

Alte producţii precum „Ain’t Too Proud”, „Jagged Little Pill” şi „Waitress” şi-au încheiat reprezentaţiile mai devreme, deoarece Covid continuă să scadă vânzările de bilete şi să pună în pericol revenirea activităţii pe Broadway.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.