Poliţiştii din Timişoara au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr de 18 ani care a comis mai multe infracţiuni într-o singură noapte. El a fost reţinut pentru furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, după ce a furat un telefon mobil şi o maşină, pe care a avariat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al IPJ Timiş, tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
"În data de 27 decembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 18 de ani, cercetat pentru mai multe infracţiuni. În fapt, în noaptea de 26 decembrie a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras dintr-un imobil, situat pe strada Iohani din localitatea Giarmata, un telefon mobil şi două chei aparţinând unui autoturism. De asemenea, folosindu-se de una dintre chei, tânărul ar fi sustras autoturismul aparţinând persoanei vătămate, care ulterior a fost găsit avariat pe strada Morii din localitatea Giarmata, judeţul Timiş”, transmite IPJ Timiş.
 
Prejudiciul, de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat parţial.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele tânărului, pentru furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.