Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis, joi, că cetăţeanul canadian de origine marocană, suspectat de uciderea a doi tineri la Iaşi, va rămâne în arest preventiv. Decizia magistraţilor este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au pronunţat, joi, decizia definitivă în cazul arestării lui Ahmed Sami El Bourkadi. Acesta va rămâne în arest preventiv în următoarele 30 de zile.  

Raluca Andrei, avocata cetăţeanului canadian de origine marocană, susţine că acesta se consideră în continuare nevinovat şi că tânărul a fost dus între timp la Parchet pentru noi audieri. 

Avocata tânărului le-a precizat jurnaliştilor că "teoretic, ar trebui să existe şi alţi suspecţi în acest caz", dar că momentan nu s-au prezentat amănunte şi despre alte persoane implicate în comiterea dublei crime. 

Aceeaşi variantă este susţinută şi de tatăl tinerei ucise, acesta fiind de părere că ucigaşul nu ar fi acţionat singur, ci împreună cu alte persoane. 

Cetăţeanul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, este suspectat că i-ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit pe Jiynah Youssef, de asemenea student la UMF Iaşi, şi pe prietena acestuia, Burlacu Ioana-Vanesa. 

El a fost adus miercuri seară în ţară, pe aeroportul Otopeni, după ce a fost prins la Roma, iar în jurul orei 23.00 a ajuns în arestul Poliţiei judeţului Iaşi. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.