Preşedintele de şedinţă Daniel Suciu de la PSD a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că maşinile din curtea Parlamentului sunt vandalizate şi i-a cerut liderului AUR George Simion să meargă să vorbească cu protestatarii. În replică, George Simion de la AUR a spus că şoferii parlamentarilor au arătat semne obscene către cei care protestează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Simion, poate reuşiţi să coborâţi până în curte, să ştiţi că maşinile din parcarea Parlamentului sunt vandalizate, tocami în timp ce vorbim”, a spus Dan Suciu, către George Simion. 

Secretarul general a transmis că este vorba de un incident 

George Simion a declarat, pe LIVE-ul pe care îl face din plen, că protestatarii au primit semne obcene din partea şoferilor parlamentarilor. 

”Au fost nişte gesturi obscene. Nu intraţi înăuntru, că vor ieşi parlamentarii afară, o să vă explice ei fiecare cum votează”, le-a transmis George Simion celor care îl urmăresc. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.