Un nou sezon al reality-show-ului „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, va fi difuzat de Pro TV începând cu 16 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 24 de concurenţi, împărţiţi în echipele Faimoşi şi Războinici, se vor confrunta în Republica Dominicană pentru a-şi procura hrana şi a-şi securiza adăpostul.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a declarat: „Credeţi-mă... nu sunteţi 100% pregătiţi pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aştept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată şi pentru a-i vedea pe curajoşi pe traseu.  Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înţeles ce presupune provocarea şi s-a pregătit psihic pentru a face faţă competiţiei”.

Premiul pentru care luptă concurenţii ste de 100.000 de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.