Mijlocaşul formaţiei Real Madrid Isco a fost găsit pozitiv la un test rapid, al cărui rezultat trebuie confirmat de unul PCR, informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Real Madrid se aşteaptă ca rezultatul testului PCR să fie tot pozitiv. Isco a fost testat negativ sâmbătă, dar nu s-a antrenat ca măsură de precauţie din cauza situaţiei de la Real Madrid, cu mai mulţi jucători infectaţi, săptămâna trecută, dar şi pentru că avea dureri în gât, iar copiii săi prezentau simptome de răceală.

Dacă se va confirma testul pozitiv, Isco ar fi al şaptelea jucător infectat în ultimele zile la formaţia madrilenă, după Modrici, Marcelo, Asensio, Rodrygo, Bale şi Lunin.

La aceşti şapte jucători, li se adaugă indisponibilitatea lui Carvajal pentru meciul pe care Real Madrid îl joacă, miercuri, pe San Mames, cu Athletic Bilbao, o partidă devansată din etapa a XXI-a a LaLiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.