Peste cinci mii de gospodării din mai multe localităţi ale judeţului Prahova nu au alimentare cu energie electrică, duminică, în urma avariilor produse pe reţeaua de alimentare din cauza ploilor torenţiale şi a vântului puternic din ultimele ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de ISU Prahova, este vorba despre 5238 de consumatori afectaţi de pana de alimentare cu electricitate, în localităţile Sângeru, Chiojdeanca, Mireş şi Lapoş.
În oraşul Comarnic, după ploile torenţiale un stâlp de electricitate s-a prăbuşit.
Însă cea mai afectată de vremea nefavorabilă este staţiunea Sinaia. 
„În urma ploilor abundente de azi-noapte, mai multe străzi şi gospodării au fost afectate. Apa adunată de pe versanţi  s-a infiltrat în beciuri şi a inundat curţile, iar unele zone au devenit greu accesibile. Astfel, pe unele străzi din Cartierul Platou Izvor, s-au adunat aluviuni, iar canalele şi rigolele s-au înfundat şi nu au mai făcut faţă debitului crescut al apei. Primăria oraşului acţionează la această oră cu oameni şi mai multe utilaje în zonele afectate pentru soluţionarea problemele apărute. Se lucrează la decolmatarea rigolelor, îndepărtarea resturilor vegetale şi aluviunilor aduse de şuvoaie. La această ora acţiunile de curăţare şi evacuare a apei sunt îngreunate de ploaia care nu se opreşte”, a transmis duminică după amiază, Primăria Sinaia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.