Peste 25.000 de piese auto contrafăcute, în valoare de peste 1,2 milioane de lei, au fost descoperite în Portul Constanţa, acestea sosind din China pentru o societate din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a verificat un container sosit din China, încărcat cu piese auto, care avea ca destinatar o firmă din Bucureşti. 
 
“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat în interior se aflau baxuri ce conţineau 25.527 de piese auto (filtre, senzori etc.) şi şase încărcătoare pentru maşini elctrice, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1,27 milioane lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării  şi continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.
 
Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.